مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند

سلام خسته نباشین . من یه ماشین از دوستم خریدم دو سال پیش. وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ گرفتم. تعویض پلاک رفتم ولی چون ماشین گرون شده سند قطعی نمیزنه و به بهونه های مختلف سعی در پیچوندن داره. چون اشنا بود قولنامه ننوشتیم و پول رو هم به کارت داداشش زده. چطوری باید ثابت کنم که این ماشینو من خریدم. در ضمن دوسال بیمه نامه به اسم خودمه و اینکه خودم میتونم شکایت کنم یا اینکه باید وکیل بگیرم و هزینه وکیل چقد میشه ؟
با تشکر از جواب شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.کار سختی در پیش دارید و سعی کنید وکیل بگیرید.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.خودتان هم می توانید اقدام کنید با این حال می توانید جهت نحوه صحیح طرح دعوی و روند رسیدگی، مشاوره حقوقی لازم بگیرید.صادقی زاده وکیل 09128889189