مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت قرارداد بعد از پنج سال

سلام قراردادی دارم که سال 96 به مدت 6 ماه بستم تایید هفتاد درصدی انجام کار رو از کارفرما دارم اما کار به علت تغییرات چارتی اون سازمان متوقف شد. تاخیر در پرداخت مطالبه در هر صورت در قرارداد رو روزی 200 هزار تومان نوشتم بعد از چهار بار ارسال صورت وضعیت به دبیرخانه اون سازمان و بعد از 450 روز یک صورت وضعیت رسمی از طریق قوه قضایه فرستادم که مطالبه تا اون روز شامل مبلغ قرارداد و جریمه پرداخت بود اما اون سازمان جوابی نداشت و نداد حال بعد از سه سال فقط هفتاد درصد مبلغ قرارداد رو دادن نه تاخیر رو چیکار می تونم بکنم داور رو خودشون تعیین کردن که بعد از سالها به جایی نرسید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اقامه دعوی حقوقی بنماید