مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط بجای پارکینگ

سلام من ساکن یک واحد از آپارتمان 8واحده هستم. 5واحد دارای پارکینگ و 3 واحد از حیاط بجای پارکینگ استفاده میکنند. 3واحد که دارای پارکینگ میباشند مخالفت میکنند. یک واحد خواستار دریافت هزینه. و دیگری 2 ماشین با یک جای پارک دارد که ماشین دوم را در حیاط میگذارد.
1: آیا واحد هایی که جای پارک ندارند میتوانند از حیاط استفاده کنند.
2: بدلیل پر شدن حیاط و بازی کردن کودکان در پارکینگ اگر اتفاقی برای کودکان در اثر برخورد بیفتد مسئولیت با چه کسی است.
3:اگر برای ماشینهای داخل حیاط حادثه ای رخ دهد و منجر به خسارت شود مسئولیت با کیست؟
4:اگر شیئی از دست فرزندان یکی از واحدها بر روی ماشین های داخل حیاط بیفتد مسئولیت با کیست؟
ممنون از راهنمایی شما.
در صورت در خواست وکیل در این رابطه نیز راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام در پاسخ سوال 1.خیر مگر با توافق همه اعضا و طرح در مدیریت.2.هیچکس3.کسی که خسارت مستقیم بوسیله او ایجاد شده4.عاقله ایشاندر مورد اخذ وکیل باید تماس بگیرید.تشکر