مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت نظام وظیفه در سپاه قدس در سال 69

سلام علیکم بنده در سال 68 سرباز وظیفه لشگر سپاه قدس گیلان بودم که مدت 9ماه در سال 69 به مناطق مریوان و دزلی اعزام شدم و راننده خودروی سنگین حمل وسایل تدارکاتی و مواد غذایی بودم که در یکی از ماموریتهای محوله در محور آستارا تصادف کرده و دچار قطع شدگی انگشت میانی دست چپ و شکستگی دیگر انگشتان همان دست, شکستگی مفصل زانوی راست, ترومای قفسه سینه و سر شدم.
بعد طی مدت شش ماه دوره مداوا که نه دست عصا گرفتن و نه پای راه رفتن داشتم در کمیسیون بدوی گیلان حق نگهداری 30درصد برایم مقرر گردید و دو سال بعد پرونده به کمیسیون عالی ارجاع شد و در آن رای به معلولیت حین خدمت از بند الف صادر گردید. غرامت خودروی تصادفی را نیز در سال 69 به مبلغ 1/900/000ریال از من دریافت نمودند و خدمت نظام بنده با عوارض جسمی و مالی به اتمام رسید. بعد از اتمام خدمت بنده سه بار دیگر تحت عمل جراحی های مفاصل و ترمیمی قرار گرفتم و اکنون نیز از عوارض آسیب های ایجاد شده رهایی نیافته ام. سوال مورد طرح اینجانب از مدیریت امور ایثارگران در مراجعاتی که داشته ام این بود آیا فردی که با حکم مامورین سپاه برای انجام امور محوله دچار آسیب و معلولیت میشود و عوارض آنرا تا آخر عمر متحمل میگردد حقوق مدنی تعریف شده ای دارد یا نه, که به این سوال بنده تاکنون در چند مرحله مراجعه جواب درستی داده نشده. لطفا از دانش قضایی خود بنده را بهره مند بفرمایید. با سپاس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع ذاتا حقوقی نیست و مرتبط با یگان مربوطه است