مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مسکن مهر برای مهریه

مهریه
سلام. همسر بنده درخواست طلاق یکطرفه داده است. بدون رضایت بنده.

یک ماه پیش یه واحد اپارتمانی مسکن مهر خریدم. که چهل میلیون تومن وام مسکن داره که هنوز شروع نشده است! تا دو هفته اینده سند به اسم بنده انتقال داده میشه و اقساط وام شروع میشه.

ایا اگر همسر بنده مهریه را اجرا بزارد میتواند این واحد مسکن مهر رو به عنوان مهریه از من بگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مبلغ ٤٠ ت و در صورتيكه مسكن رسمي بنام شما ثبت بشود بله