مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف مسکن مهر

سلام. من قصد طلاق از شوهرم را دارم. حدود 3سال پیش یک واحد مسکن مهر پردیس بصورت وکالتی خریداری کردیم که هنوز واحد به ما تحویل نشده. همه اسناد و مدارک سند تک برگی بنام شوهرم هست. شغل شوهرم تاکسی است و اموال دیگری ندارم. در موقع خرید واحد مسکونی من طلا و پس انداز به شوهرم دادم بابت خرید که البته هیچ مدرکی بابت اثباتش ندارم. میخوام بدونم برای مطالبه مهریه میتونم این ملک که ارزشش حدود 600 تا 790 میلیون هست رو مطالبه کنم؟؟مهریه بنده 514 سکه عندالمطالبه هست ... از چه طریقی ملک رو توقیف کنم؟ و اگر توقیف بشه ایشون ملزم به واگذاری ملک یا بخشی از اون به من میشن؟ یا اینکه فقط بصورت اقساطی و خرد خرد مهریه رو پرداخت باید کنن؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه در دادگاه اثبات نمایید که از اموال شخصی خود برای تهیه مسکن به زوج داده اید ،این وجه قابل مطالبه است و ارتباطی هم به مهریه شما ندارد .(قانون حمایت از خانواده مصوب 26/11/91)
اگر قصد مطالبه مهریه خود را داشته باشید ، مسکن مورد نیاز شخص با رعایت شئونات عرفی جزء مستثنیات دین است و استیفای مهریه از مسکن ممکن نیست
موفق باشید.