مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مسکن مهر برای مهریه

با سلام. مردی 42 ساله و کارمند قراردادی دولت هستم. با حکم حقوقی 3500000 تومان و دارای یک فرزند دختر11 ساله هستم. دارای یک واحد آپارتمان مسکونی مسکن مهر که به صورت سه دانگ سه دانگ آن هم به صورت وکالتی به نام من و همسرم هست اما سند اصلی برگ سبز به نام بنده میباشد. ایشان حدودا چند ماهی است که لفظا تقاضای طلاق و مهریه نموده است و نه به صورت رسمی و تقاضای دادخواست.
آیا این واحد مسکن مهر قابل اجراییه مهریه میباشد؟ آیا بنده میتوانم درخواست مستثنیات دین کنم و از طریق اقساط حقوق مهریه ایشان را پرداخت کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. در پناه حق.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر داخل مسکن مهر میشینید مستثنیات دین است.