مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودم

چند سال پیش از کسی طلب داشتم در ازای طلبش یه پژو 405 بمن داد که سندش هم بنام خودش نبود و فقط پلاک بنامش بود با هم رفتیم و و تعویض پلاک انجام دادیم
بعد مدتی پول منو داد و ماشینو دوباره ازم پس گرفت ولی بعد گرفتن ماشین گم و گور شد و دیگه سراغمو نگرفت .. الان چند سال که با پلاک من داره اون ماشینو سوار میشه من چجور میتونم اون پلاک رو توقیف کنم و بخوام اعلام کنم که مال منه و نمیخوام دیگه رو اون خودرو باشه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضای مراجعه کرده و دادخواست فک پلاک بدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به راهنمایی رانندگی مراجعه کنید