مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان در زمین با کاربری کشاورزی

مادرم 7 سال پیش در یکی از روستاهای آمل زمینی خریده که تغییر کاربری داده نشده و آن را ساخته است. زمین کشاورزی به قطعات دویست متری فروخته شده ولی تنها 7 نفر آن را ساخته‌اند. برای سه نفر حکم تخریب صادر شده ولی هنوز اقدامی برای تخریب صورت نگرفته، و ما هنوز نامه‌ای مبنی بر تشکیل پرونده در جهاد کشاورزی دریافت نکرده‌ایم. آیا ساختمان مادر من با توجه به اینکه 7 سال پیش ساخته شده در معرض قلع و قمع قرار دارد؟ چه کاری می‌توان انجام داد. با شورای ده به توافق رسیده‌ایم که جلوی تخریب ساختمانها گرفته شود. لطفا کمکم کنید. با توجه به سن بالای مادرم آیا لازم است از او وکالت بگیرم تا جلوی اذیتهای بعدی گرفته شود؟ جریان شکایت‌ ( اگر مطرح شود) چگونه خواهد بود؟ آیا جریمه نقدی هم خواهیم داشت؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت ساخت7ساله کسی حق تخریب ندارند وچناچه جهاد شکایتی مطرح نماید اینجانب ساکن آمل وحاضر بوکالت جهت دفاع ازحقوق شماهستم وبا دفاع,جلوی قلع وقمع وتخریب را ازطریق قانونی خواهم گرفت .وازجریمه هم تبریه می نمایم.