مشاوره حقوقی رایگان - ادعای یکی از وراث

با سلام
بعد از فوت پدربزرگم(94)، برای توافق فی مابین بین وراث جهت تقسیم اموال، اخرین فرزند،ادعایی میکند مبنی بر اینکه پدرم در سال ها قبل،به من فروشنامه داده و بخش عمده ای از اموال را به نامم زده.در واقع
حدودا ده سال قبل از فوت پدربزرگم(در زمان فوت 82 سال داشتند).
با این ادعا
مانع از تقسیم ارث شده و وارثین دیگر که دارای اختلاف سنی 60 ساله با اخرین فرزندِ مدعی دارند،اعلام میکنند که چطور پدرمون این کار رو انجام داده و لذا بر اساس حیثیت و ابروخواهی، سعی بر سازش دارند ولی موفق نمیشوند.
یکی از این موارد خانه پدری ای هست که در تصرف ایشان است و زندگی میکند.
ایا میتوان خلع‌ید ان را تا زمان اثبات مالکیتِ مورد ادعاییه ایشان را داشت؟
آیا ،این ادعای ایشان با توجه به وجود ده ورثه، قابل استناد و ملاحظه هست؟
و میشود ادعای ایشان را ابطال نمود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.