مشاوره حقوقی رایگان - اعسار روی بدهی سند خودرو توقیفی

با عرض سلام ممنونم از وکلای خوب مردمی و دلسوز
من روی سند خودرو 3 میلیون 800 وام گرفتم و برای من 10 قسط 600 هزار تومانی تو قرارداد نوشتن من 1میلیون 700 رو پرداخت کردم و به خاطر مشکلات مالی و ... نتونستم 1سال خوردی مابقی قسط بدم ماشین توقیف کردن میخواستم بدونم ایا امکان اعسار هست برای قسط عقب افتاده یا 5 میلیون بدم امکانش هست از توقیفی در بیاد خودرو من کل درامدم از ماشینمه. بنده راننده تپسی هستم و هیچی به جز ماشینم به نامم نیست اگه قسط بندی بشه ماشین ازاد میشه ؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام باید قبل از صدور حکم تقسیط(اعسار) ماشین تحت عنوان مستثنیات دین ازاد بشه
درخواست کتبی بدید و اشاره که ماشین ابزار درامد شماست و مستثنیات دین و نباید توقیف بشه