مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم نامه و سهم الارث

باسلام

عموی بنده در سال ١٣٩٤ فوت كرد و چون وارثی نداشت خواهر ها و برادرهايش وارث ايشان شدند (ازجمله پدر و عمه من) پدر بنده در سال ١٣٩٦ فوت كرد و من بواسطه پدرم ورثه عمويم شدم چون اموال هنوز تقسيم نشده است و من كليه املاك را مهر و موم كردم. پدرم قبل از فوت خود وكالت تام الاختياری به خواهرشان (عمه بنده) ميدهند پس از فوت پدرم عمه بنده تقسيم نامه ای را بتاريخ فاصله بين سالهای ٩٤-٩٦ ارائه كرده و در آن بجای پدرم هم امضا كرده و خود را با آن وكالت و تقسيم نامه مالك سهم الارث ميداند. ممنون ميشوم راهنمايی كنيد كه چكار كنم تا به حقم برسم.

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام .وکالت با فوت وکیل باطل شده است چنانچه بعد از فوت وکیل تقسیم نامه تنظیم واز وکالت نامه باطل شده استفاده شده شما می توانید با شکایت یا طرح دعوی با جلب کارشناس رسمی دادگستری در رشته جعل جهت تشخیص زمان تحریر وامضای سند تقسیم نامه اقدام کنید.

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

با سلام. اگر تقسیم نامه صحت داشته باشد که اموال به عمه شما میرسد اما اگر فکر می کنید این تقسیم نامه صحت ندارد درخواست جعل نسبت به زمان تقریر و تطابق امضاها با مندرجات تقسیم نامه نمائید.