مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

پدرم در قید حیات کارخانه ای که داشته به نام پسران خود کرده الان 3ساله فوت شده میتونم شکایت کنم و سهم خودم از کارخانه رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر انتقال به درستی انجام شده خیر
مگر تحت شرایطی خاص
الناس مسلطون علی اموالهم

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر به نام کرده نه مگر اینکه صوری بوده یا اصل عقد مورددار باشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر انتقال انجام شده اصولا نمیتوان کاری کرد مگر تحت شرایطی که باید برسی شود در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درزمان حیات هرمالی منتقل شده باشد دیگر نمی توانید ادعایی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در زمان حیات کارخانه به نام فرزندان دیگر شده متاسفانه خیر