مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق قانونی از وراث کارفرمای متوفی

من از سال 1377 تا آخر سال 1398 بمدت 21 سال در دفتر ثبت ازدواج به سردفتری پدرم کار کرده ام پدرم حق بیمه سالهای 1377 تا 1394 را پرداخت ننموده و بنده علیرغم میل قلبی بصورت اختیاری بیمه خود را پرداخت نموده ام علاوه بر آن عیدی هرساله را به میزان یک سوم مبلغ مصوب پرداخت نموده و در قبال اضافه کاری و تعطیل کاری و جمعه کاری نیز ریالی پرداخت ننموده و در شب عید 1399 فوت نمود .حال سوال بنده از حضور وکلای محترم این است که آیا بنده میتوانم حقوق تضییع شده خود به اضافه سنوات خدمت خودم را از وراث قانونی پدرم مطالبه کنم یا خیر؟ از حسن مساعی که در این زمینه مبذول می‌فرمایید کمال امتنان را دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله می توانید ولی باید اول حق تان را به اثبات برسانیدبرای این کار علیه وراث درشعبه هییت تشخیص بابت مطالباتتان دادخواست تقدیم کنید.