مشاوره حقوقی رایگان - معافیت حین خدمت

سلام.. من سرباز سپاه هستم.. قبل خدمت معاف از رزم بودم بخاطر ضعف بینایی و الان بعد از گذشت 4 ماه از خدمت دچار پارگی شبکیه شدم ... میتوانم غرامت بگیرم؟؟
و دوم اینکه برای معافیت اقدام کردم و شورای پزشکی تشکیل شد .. میخواستم ببینم بعد از این مرحله چه مرحله ی دیگری در پیش دارم؟؟ میفرستن شورای عالی پزشکی یا همین جا تموم میشه؟؟ خیلی ممنونم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : نخست گزارش ‌اعلام وضعیت چشم ، وتقاضای معرفی به کمیسیون تعیین وتکلیف خدمتی را می نویسی وبعد بررسی کمیسیون ونتیجه آن چنانچه تشخیص داده شود در حین خدمت بوده امکان ایجاد شرایط ممکن ( معافیت - مجروحیت در حین خدمت و یا .....) با تشخیص کمیسیون صورت می گیرد