مشاوره حقوقی رایگان - ازاد سازی سند

برادرم برای ربایش محکوم به شش ماه زندان شور اباد شد 25 اسفند 97 رفت یک هفته بیشتر نبود گفتن عفو 22 بهمن خورده قبلش پدرم سند گذاشت اعتیاد داره و با همسرش پدر پیرم را گول زده و حسابش را خالی کردن الان نمیدونم واقعا ازاد شده نمیره سند را ازاد کنه پدرم هم پیره چکار میشه کرد که سند ازاد بشه ما 4خواهر و یک برادریم و چکار میتونه پدرم بکنه که بهش اطلاع بدیم یا چطور میتونیم ما سند را ازاد کنیم
متشکرم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام از طریق کد ملی برادرتان شعبه اجرای احکام مورد نظر را از دادسرا استعلام کنید و با مراجعه به شعبه از این امر مطلع شوید