مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم الارث

سلام ما 5 دختر و یک بردار در سال 79 مادر به رحمت خدا رفتن و در سال 98 برادر و در سال 99 پدر به رحمت خدا رفته اند که قبل از فوت مادر به صورت دستی و توافقی سه دنگ از خانه پدری به مادر داده شد که با فوت مادر مجالی برای محضری کردن پیش نیامد و بعدا نیز صحبتی نه از جانب پدر و نه از جانب خواهران و برادر نشد ( فکر کنم برادر اصلا در جریان امر هم نبود) بعدا هم که برادر فوت شد اکنون بعداز گذشت بیش از سه از فوت پدر خانه پدری تقریبا به مبلغ 8میلیارد به فروش رفته میخواستم ببینم در صورتی که ارث مادری به فرزندان برادر می رسد چگونه محاسبه میشود .تشکر

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تقسیم مطابق با سهم هر یک از ورثه است و فرزندان سهم والدین خود را میبرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموال مادرتان بین تمام فرزندان و شوهرش تقسیم می شود که یک چهارم به شوهرش و الباقی به بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است.
از اموال برادرتان نیز پدرتان فقط ارث می برد و اگر زن و بچه داشته باشد آنها نیز ارث می برند.
از اموال پدرتان نیز به جز فرزندی که زودتر فوت کرده بقیه ارث می برند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ارث مادر به وراث و برادر متوفی و ارث برادر متوفی به پدر و همسر و فرزندش اگر متاهل و اولاد دار بوده باشند و ارث پدر متوفی به مابقی وراث مطابق قانون امور حسبی می‌رسد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی می رسد به اندازه سهم یک پسر به همه آنها تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق گواهی انحصار وراثت انجام می‌شود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید