مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

سلام.من سرایدارم 3ساله سالی که اومدم به صاحب ساختمون سفته سفید امضا دادم .الان بعد3سال ک من میخام برم میگم سفته هاموبده میگه سفته ها گم شد.الان من باید چیکارکنم چطورسفته هاموبگیرم.توروخداراهنماییم کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید
شما ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
مهم تر آن که
می‌گوید مفقود شده است این مطلب را در دفاتر اسناد رسمی اعلام و اقرار کند

شما نیز اعلام مفقودی نمایید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان می‌تواند در اسناد رسمی یک اقرارنامه بدهند که سفته در ید ایشان بوده است و مسئولیتش با ایشان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در دفترخانه اسناد رسمی اقرار شود
متنی تخصصی تنظیم گردد