مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام وقت بخیر
سوالی داشتم ازتون من قبل عید ملکی رو معامله کردم با اینکه مشاور املاک خودی بود ولی با خریدار دست به یکی کرده بودن خیلی اذیت کردن چک های برگشتی شونو ازم دزدیدن و قرارداد سفید امضاء کردم یه عالمه کارهای و کلاهبرداری دیگه
10 روز بعد قراره سند رو به اسم خریدار بزنم اگر من ضرر و زیان رو پرداخت کنم قرارداد یک طرفه فسخ میشه یا نه؟
و هزینه مشاور املاک روی همون ضرر و زیان حساب میشه یا جداگانه
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام امکان فسخ با پرداخت خسارات و هزینه املاک وجود دارد اما می‌توانید در صورت کلاهبرداری شکایت مطرح کنید