مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

باسلام
حسابهای من به خاطر مهریه از شعبه اول دادگاه دفترخانه ازدواج اون شهر ثبت اسناد بسته شد
و پرونده رو به شعبه دوم شورای حل اختلاف دادن
ولی چون ما در شهر دیگری زندگی میکردیم و خانوم بنده وکیل گرفته در همون شعبه محل ازدواج وابرا مهریه صورت گرفت ،ومن هم ابرا مهریه به صورت لایحه از دفتر قضایی ارسال کردم

حکم شورای حل اختلاف سازش اعلام شد و به شعبه اول برای تصمیم گیری ارجاع شده
ولی حساب ها هنوز 10روزه بسته هست
آیا لازم هست همون دفتر قضایی درخواست رفع مسدودی حساب برای بانک مرکزی بدهم یا خود دادگاه انجام میده
ممنون

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

با سلام برای رفع انسداد حسابها باید از درخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله درخواست کنید و حضورا پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید از شعبه اول نامه ببری بانک تا حسابها باز بشه البته اگر تعداد حسابهایت زیاده بهتره به هرکدام نامه الکترونیک هم فرستاده شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخواست خود را کتبا به دادگاه تقدیم کنید