مشاوره حقوقی رایگان - قتل

اگر مرد بالغی برای خروج و فرار از مکانی، شخص دیگری را که راه او را سد کرده هل بدهد و شخص زمین بخورد و در اثر این ضربه بمیرد. حکم فرد خاطی چیست؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید صحنه کامل بررسی شود و با این دو جمله شما حکم صادر نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزئیات بیشتری در پرونده بررسی شود پرونده قتل پرونده‌ای است که با جزئیات بسیار گسترده نهایتاً نتایجی به بار خواهد آورد نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است از تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

پرونده های قتل نیاز به بررسی بیشتر دارد، بحث فعل مادی،رکن روانی و .. باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فرار ضروری و قانونی بوده قتل عمد محسوب نمی شود
ولی اگر برخلاف قانون باشد در این صورت قتل عمد محسوب می شود.
توجه داشته باشید که تشخیص موضوع با قاضی دادگاه است و با این توضیحات امکان پاسخ قطعی وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ممکن است خطای محض باشد
تحت شرایطی نیز قتل عمد
موضوع به لحاظ اهمیت باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

جواب سوال شما به خیلی شرایط بستگی دارد.
پرونده ها قتل مهمترین پرونده های کیفری هستند.
حتما با وکیل متخصص در این زمینه مشاوره داشته باشید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام.
پاسخ به سوال شما نیاز به اخذ توضیحات بیشتر دارد.
با تشکر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله ولی بعد از انجام تحقیقات کامل درصورتی که عمد بودن و یا پرخطر بودن رفتار احراز گردد