مشاوره حقوقی رایگان - سن قانونی - والدین و ....

سلام من17 سالمه و هنوز از لحاظ قانونی به سن مورد تعیین (18 سالگی) نرسیده ام . متاسفانه هر دو اولیای من به رحمت خدا رفته اند و من تنها در خانه پدری ام زندگی میکنم. میخواستم بدونم که آیا امکان فروش ملک پدرم رو دارم با توجه به اینکه 17 ساله هستم و یا نه ؟ و کلا از هیچی خبر ندارم
راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فعلا تا رسیدن به سن قانونی یا گرفتن حکم رشد خیر

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ابتدا می بایست برای سهولت مراجعه به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید وگواهی حصر وراثت بگیرید