مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه برای آزادی زندانی

باسلام. مدت یک سال هست که سند خونه مون رو برای آزادی زندانی وثیقه گذاشتیم. تا چه زمانی میتونه سند وثیقه باشه؟ ممکنه برای سند مشکلی درست بشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما تا زمانی که جکم بطور کامل اجرا شود یا محکوم علیه به مجکمه معرفی شود چون مشکل پیش میاید سند وثیقه اخذ میشود

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما هر زمانی که مایل به ادامه نباشید میتوانید شخص محکوم علیه در شعبه حاصر و پس از قبول مقام قصایی سند خود را فک نمایید