مشاوره حقوقی رایگان - عوارض تفکیک ملک

سلام. ملک دارای سند شش دانگ ثبتی از طریق ماده 147 به مساحت 499 مترمربع که در سال های قبل صادر گردیده و برای تفکیک آن به دو قطعه ، شهرداری عوارض تفکیک را با نظر کارشناس رسمی دادگستری خواسته است در حالی که مساحت زیر حد نصاب 500 مترمربع وتبصره ماده 101 قانون شهرداری هست، لذا در خصوص نحوه انجام تفکیک بدون اخذ عوارض و اعلام به شهرداری راهنمایی نمایید .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به شهرداری مربوطه مراجعه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای اطلاع میبایست حضورا به شهرداری مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از شهرداری پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است