مشاوره حقوقی رایگان - اجاره شفاهی فروشگاه و تخلیه ملک

با سلام
من فروشگاهی را بدون اجاره نامه و شفاهی اجاره کرده ام، اکنون در سال سوم اجاره هستم و هر سال اجاره افزایش داده شده است، اکنون از سال سوم 4 ماه از اجاره را پرداخت کرده ام و چک های 8 ماه بعد هم نزد موجر است، 30 میلیون تومان هم ودیعه از سال اول نزد موجر می باشد. اکنون می خواهم تخلیه کنم ولی هیچ مدرک و رسیدی بابت چکها و پول ودیعه ندارم، راه من برای تخلیه چیست؟ حتی حاضرم قید مبلغ ودیعه را هم بزنم، چون به ضرر دهی رسیده ام، اما موجر توافق نمی کند و به هر نحوی می خواهد من را تا پایان سال نگه دارد، چه کنم؟

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.با ارسال اظهارنامه رسمی به موجروتعیین مهلت جهت فسخ قرارداداقدام کنیددر صورت عدم توجه دادخواست علیه موجرجهت فسخ قرارداد واسترداد ودیعه و... داده شود.