مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره مکتوب ندارم چه جوری می تونم میتاجر رو بیرون کنم.روی اعتماد فقط شفاهی تمدید می کردیم.

سلامد خداقوت
قرارداد اجاره کتبی ندارم. مستاجرم روی اعتماد حدود10ساله تو خونه هست. الان میخام بیرونش کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی و یا چتی برای این قرارداد نا نوشته دارید میتوانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره و حکم تخلیه و مطالبه اجاره بها معوقه را به طرفیت مستاجر مطرح نمایید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب عدم وجود قرار داد تنها دلیل شما میتواند شهادت شهود یا گزارش املاک باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهار نامه تخلیه ویرا بخواهید وسپس دادخواست تخلیه ارایه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره و حکم تخلیه و مطالبه اجاره بها معوقه را به طرفیت مستاجر مطرح نمایید