مشاوره حقوقی رایگان - پارک در مشاعات

با سلام سه واحد هستیم ما در طبقه دوم، طبق سند ثبتی طبقه 2و 3 واحد اختصاصی دارن و طبقه 1 فاقد پارکینگ هست و ماشین خودش رو پارک میکنه قسمت مشاعات حیاط و سه بار مامور اومد صورتجلسه کرد بهش گفت پارکینگ نداری من میتونم شکایت کنم و محکوم میشود و جرمش چیست؟ خودش میگه درست پارکینگ ندارم اما حیاط جا هستش پارک میکنم. با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هیچیک از شرکا بدون اذن دیگر شرکا نمی تواند در ملک مشاع تصرفاتی داشته باشد می توانید دادخواست رفع تصرف و یا رفع مزاحمت بدهید

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. صورتجلسه پلیس و استشهادیه ساکنین را مستند دعوا قرار دهید و به جرم ایجاد مزاحمت شکایت کنید.