مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام، آیا کسی که از شماره کارت مادرشون به حساب بنده پول واریز می کنه هر ماه ، مبلغ ناچیزی ، که فقط از شکایت ترک انفاق جلوگیری کنه ، قابل قبول هست ؟ آیا اون فیش ها که ارایه می کنه وکیل ش برا دادگاه قابل قبول هست ؟ من باید چیکار کنم ؟ می تونم تقاضای استعلام فیش ها رو کنم ؟ اگه مشخص بشه حساب مادرشونه آیا باز قبول می کنه دادگاه ؟
روال همچین پرونده هایی چجوریه ؟ راهنمایی می کنید ؟ آیا کارشناس نفقه این واریزی ها رو قبول می کنه ؟؟؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام با این توضیحات شما نمیتوانید شکایت ترک نفقه کیفری کنید. اما دادخواست حقوقی مطالبه نفقه قابل طرح است