مشاوره حقوقی رایگان - ادامه خدمت جانبازان

سلام و عرض ادب اینجانب سرهنگ پاسدار جانباز 35 بنیاد و 25 ناجا که حدود 15ماه سنوات جبهه بنده از سپاه صرفا جهت اطلاع به ناجا ارسال و معاونت نیروی انسانی بدون درخواست شخصی این زمان، را جزو سنوات خدمتی لحاظ نموده و در تاریخ 98/9/22 با حکم ماده 130 قانون شمول جانبازی مرا بازنشست کردن در صورتیکه بنده دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مصوب هستم و با توجه به شرایط جانبازی و بخشنامه ابلاغی و مصوبه مجلس شرایط ادامه خدمت تا 35 سال را دارم ولی متاسفانه معاونت مذکور علیرقم دستور مساعدت فرماندهی محترم ناجا جهت ادامه خدمت برعکس عمل نمودند و این برخلاف اوامر مقام معظم رهبری و بخشنامه های صادره بوده و حدود 2میلیون تومان بابت عدم افزایش حقوق به من ضرر زدن لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بخشنامه مجلس موجبی برای شرایط استخدامی نیروهای مسلح ایجاد نمیکند