مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ مالیات و بیمه پرداختی سنوات گذشته جهت جانبازان

من جانباز 20 درصد هستم که با داشتن 27 سال سابقه الان متوجه شدم که جانبازان از پرداخت بیمه و مالیات حقوق دریافتی معافند.
سوال1 : چگونه میتوانم نسبت به عودت پرداختهای قبلی بیمه و مالیات اقدام کنم؟
سوال 2: آیا در صورت امکان عودت مبالغ پرداختی ، این مبالغ با نرخ روز محاسبه میگردند؟ ( چون مدت زیادی گذشته و این پرداختی ها بخصوص موارد مربوط به سنوات بیش از 10 سال گذشته ، ارزش چندانی ندارند.)

پاسخ ها :

حسین کلانتری

حسین کلانتری :

استان :

1..با طرح دعوی علیه ارگانی که از شما کسر کرده و همزمان شرکت بیمه
2.. نرخ روز محاسبه نمیشه

یک وکیل

سلام به هست های مستقر در اداره کار مراجعه واقدام به شکایت ومطالبه به استناد ماده 35 قانون برنامه 5ساله سوم مراجعه مسولیت مطالبه حقوق معوقه را نمایید