مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند ازدواج

سلام خسته نباشید من و همسرم یک سال و نیم پیش عقد دائم کردیم اما بدلیل اختلاف بین دو خانواده در سیستم ثبت نشد و سند ازدواج نگرفتیم، الان بعد یک سال و نیم تصمیم گرفتیم زیر یک سقف زندگی کنیم از چه طریقی میتونیم سند ازدواجمون رو بگیریم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر عقد شما دايمى بوده از محضرى كه عقد كرده تقاضاى ثبت و عقد نامه كنين اگر عقد شما غير رسمى و عادى بوده بايد به يكى از دفاتر ازدواج مراجعه و عقد دايم كنيد نيازى به خانواده طرفين نيست