مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدگی به پرونده در دیوان عدالت

با سلام و عرض ادب
بنده در تاریخ 20 مهر سال 98 یک شکایت در دیوان عدالت ثبت کردم.
برای من تاریخ 15 بهمن ماه وقت نظارت زدن. ولی تا الان هیچ خبری نشده.
آیا وقت نظارت همیشه تغییر میکنه؟ و تقریبا الان 4 ماه از اون وقت نظارت تعین شده میگذره، بنظر شما چرا انقد وقفه افتاده؟
البته ناگفته نماند, با وجود مقیم شهرستان بودن, یک بار برای پیگیری مراجعه کردم, منشی شعبه به من اعلام داش که خرداد ماه حکم شما صادر میشود, آیا این زمان دیگر قطعی است؟
چون زمان برای من به شدت مهم است

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
رسیدگی در دیوان عدالت زمانبر و باید تامل کنید