مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مستاجر قبلی

با سلام بنده دوسال پیش خانه ای را اجاره کردم و هنگام قرارداد تمام معایب و نواقص را مکتوب نمودیم اما موردی بود مربوط به پوسیدگی پایین درب حمام که توسط یک برچسب پوشانده شده بود و ما گمان کردیم به خاطر جلوگیری از پوسیدگی این برچسب زده شده است برا همین آن مورد را نادیده گرفتیم حالا بعد از دوسال که میخواهیم تخلیه کنیم صاحبخانه ادعای خسارت از ما بابت این پوسیدگی میکند در صورتی که مربوط به مستاجر قبلی است آیا راه اثباتی هست؟ باید هزینه را ما پرداخت کنیم ؟!

پاسخ ها :

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام در صورت وجود ادله ای از جمله شاهد میتوانید اثابت کنید
در غیر اینصورت با مطالبه صاحبخانه شما باید هزینه را پرداخت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با هر دلیلی امکان اثبات وجود دارد، اگر تعدی یا تفریط نکرده باشید شما مسئولیتی ندارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله، تامین دلیل مطابق نظر کارشناس در شورا انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تعدی و تفریط از سوی شما نبوده است تکلیفی به پرداخت خسارت ندارید.
این موضوع را می‌توانید از طریق ثبت دادخواست به خواسته تأمین دلیل و بررسی توسط کارشناس رسمی دادگستری به اثبات برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خیر پوسیدگی درب بر عهده خود موجر است و ارتباطی به مستاجر ندارد
استهلاک درب ارتباطی به مستاجر ندارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

اگر اثبات کنید که پوسیدگی در گذشته بوده وپوشانده شده بوده خسارت متوجه شما نیست