مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ارز دیجیتال

سلام من در رابطه با شاپینگ آنلاین و با ارز دیجیتال تتر توسط شخص و شرکتی خرید و فروش کردم ولی طرف پولم را نمیدهد باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت کنید، البته اخیرا در اینخصوص کلاهبرداری های زیادی انجام میگیرد و وصول کننده پول با مبالغ زیاد از. کشور متواری میشود، بهتر است مراقب اموال خود باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید