مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیزی و شلاق

سلام بنده در تجدیدنظر. برام یک سال حبس و 74ضربه شلاق دایر بر نگهداری مشروبات الکلی رای قعطی شده. ولی اصلا مشروبی وجود خارجی نداشته و ضبط نشده و بنده فقط با حرف یک سارق بi این حکم محکوم شدم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به صورت حضوری به یک وکیل مراجعه کنید. یا این که در بخش «وکیل می خواهم» همین وبسایت درخواست خود را ثبت کنید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما باید دفاعیات خودتان را قبلا در مرحله دادسرا و دادگاه بدوی و تجدیدنظر انجام می دادید و الان حکم قطعی شده و لازم الاجرا می باشد و اگر دلایلی دارید که خلاف بین شرع در رای دادگاه وجود دارد می توانید با استفاده از ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری درخواست اعاده دادرسی بدهید هرچند که این درخواست اجرای حکم را موقف نمی کند مگر با دستور توقف موفق باشید