مشاوره حقوقی رایگان - ایا سند عادی بدون امضا شهود اعتبار دارد

با سلام و خسته نباشید به همه وکلا محترم و تبریک عید فطر
بنده یک سند عادی در رابطه تحویل لاشه چک بنده و اینکه حق هیچ گونه اقدامی پس از این توافق ندارد را با همسرم امضا کردیم و اثر انگشت با استامپ زدیم ولی شاهدین امضا نکردن گفتن نیاز نیست البته 4تا شاهد از همسرم وجود داشت و 2شاهد از طرف من ولی امضا نکردن ولی الان حاضرن امضا کنن چون همسر بنده روی چک اقدام کرده سوال بنده اینه پایین همون نوشته رو امضا بکنن یا جدا گانه بنویسیم و امضا کنن به عنوان شاهد..

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام صرف شهادت شفاهی در دادگاه کفایت می نماید.در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.