مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی موتور سیکلت

سلام بنده یه موتور خریدم که سند اخرش که به نام فروشنده بود و سند قبل از اون هم موجوده و وکالت 90 روزه گرفتم
ولی دو سند قبل از فروشنده نیست
دفترخانه گفت مشکل نداره
خواستم ببینم مشکل داره یا خیر
در اصل سندی که از شخص اول (برگه کمپانی) به شخص دوم انتقال داده شده الان نیست

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

حرف دفترخانه درست است و نیازی به سند اول نیست

عليرضا  منفرد

جناب آقای عليرضا منفرد :

اگر دفترخانه مشکلی نداشته باشد انتقال میدهد ا، که احتمال زیاد انتقال ندهند. ما درصورتی که لازم شود از طریق دادگستری اقدام کنید حتما باید همه قولنامه ها یا مدارک دیگر که نشان از انتقال افراد به یکدیگرداشته باشد را باخود داشته باشید