مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخليه منزل از طرف مستاجر

باسلام
تاريخ اجاره منزل من ٢٧ اسفند ٩٨ به پايان رسيد
با توجه به شرايط كرونا و اينكه خانم بنده باردار بود و اجاره نامه هم به اسم ايشون هست ، با مستاجر توافق كرديم كه تا ٢٧ شهريور ٩٩ با اضافه شدن مبلغ ٤٠٠ به اجاره بها تمديد كنند
ولی فقط با پيامک اين كار انجام شد و پشت قولنامه نوشته نشد
الان مستاجر من اجاره اين ٣ ماه پرداخت نكرده و ادعا داره كه دولت گفته نبايد اجاره زياد بشه
و از طرفی خونه رو هم تخليه نميكنه
من ديگه نميخوام ايشون تو خونه من باشه
بايد چكار كنم ؟
و برای انجام كارهای اداری بايد از طرف خانمم وكالت داشته باشم ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.فقط وکیل دادگستری می تونه از طرف خانمتون اقدام کنه...دادخواست رو تقدیم بکنید تا پرونده به اجرا برسه اقدام کنید.صادقی زاده وکیل...