مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به جزای نقدی

سلام. بنده 5ماه حبس تعزیری دارم و به علت بیماری شدید به فشار خون که از طریق زندان به پزشک قانونی اعزام شدم که در کمیسیون طی حکمی باید از خارج از زندان باشم. آقا میشه تبدیل به جزای نقدی کرد. اگه میشه لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر از زحماتتان..

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

با استناد به رأی کمیسیون درخواست تبدیل مجازات ارائه نمایید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله طبق قانون آیین دادرسی کیفری هم امکان تعویق اجرای مجازات و هم امکان تبدیل مجازات وجود دارد موفق باشید