مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق مجازات دوبار

با سلام
پدرم یک گرم و سی سانت شیشه ازش گرفتن قاضی حکم داد به دوسال حبس و جریمه و شلاق و کل مجازات رو تعلیق کرد
برای دوسال
اما شش ماه بعد پدرم رو با همین جزییات گرفتن و قاضی دوباره حبس تعلیق کرد و مجازات رو نصف
اما قاضی اجرای احکام گفت جفتش لغو تعلیق میشه

حالا ما پدرم رو بردیم کمپ از چه راهی یه فکری بکنیم که حبسش تبدیل به جزای نقدی بشه یا دوباره تعلیق بشه
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اجرای احکام مکلف به اجرای حکم قطعیت یافته است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متاسفانه نمیشه کاری کرد مگر طوری اثبات کنید که دچار بیماری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه باید عمل بشه و امکان تعلیق اجرای مجازات وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید ولی امکان تعلیق مجدد نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله درست گفته اند
پدر شما در صورتی که در طول دوران تعلیق مجددا مرتکب جرم شوند تعلیق ایشان تماما لغو می شود و دیگر تعلیق شامل حال ایشان نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قاضی دوم حکم اشتباه صادر کرده است و امکان تعلیق مجازات جرم دوم وجود ندارد

و هر دو محازات جرم اول و دوم ، اجرا خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد باید همان اجرا گردد.