مشاوره حقوقی رایگان - حکمی که به همسرم دادن برای حمل اسپری فلفل

سلام توی یه دعوای ک اتفاق افتاد دوتا پسر مزاحم منو همسرم شدن مامورا ماشین گشتن دنبال چاقو بودن ک اسپری صندلی پشت ماشین بودو پیدا کردن حکم الان اومده 16ماه زندانی ما هشتگرد هستیم اعتراض زدیم پرونده میره دادگاه کرج 100درصد این16ماه کمتر میشه وکیل گرفتیم الان میشه حبس شو به جزای نقدی تبدیل کرد؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم وجود سابقه و اخذ رضایت شاکی و اظهار ندامت و پشیمانی احتمال تبدیل تخفیف یا تعلیق مجازات وجود خواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در صورت اظهار ندامت واخذ رضایت شاکی امکان ان وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه سابقه نداشته باشد و گرفتن رضایت شاکی امکان تخفیف وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در فرصت باقیمانده نسبت به رای اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.سوال پاسخ داده شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر سابقه کیفری دیگری نداشته باشند و رضایت شاکی هم اخذ گردد تبدیل به جزای نقدی صورت میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به شرایطی دارد در صورت نداشتن سابقه و رضایت احتمال تبدیل تخفیف یا تعلیق مجازات وجود خواهد داشت.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به شرایطی دارد در صورت نداشتن سابقه و رضایت احتمال تبدیل تخفیف یا تعلیق مجازات وجود خواهد داشت.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید