مشاوره حقوقی رایگان - نمونه فرم شکایت

سلام در شکایت تجاوز به عنف در روز دادگاه آیا باید شکایت مهرالمثل و ارش البکاره نمود؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما باید عناوین مختلف شکایت خود را در متن شکایتتان بنویسید. بهتر است برای مشاوره گرفتن به صورت حضوری به یک وکیل مراجعه کنید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانید تا قبل از اعلام ختم رسیدگی در دادگاه ( عمدتا تا پایان جلسه رسیدگی) دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم(مهرالمثل یا ارش ابکاره) را با رعایت تشریفات آیین دادرسی مدنی تقدیم دادگاه نمایید و یا اینکه مستقلا و جداگانه دعوای حقوقی طرح نمایید موفق باشید