مشاوره حقوقی رایگان - تعويض قفل در منزل

باسلام. ببخشيد اين دقيقا چه قانونيه ؟! خوب اگه انقد بی دليل پرونده ها رو مختومه می كنن خوب چرا واقعا شكايت كنيم !
ببينيد وقتی با كارشناس جهيزيه رفتيم منزل مشتركمون متوجه شدم قفل در عوض شده ، بعد شكايت ترک انفاق بابت همين موضوع انجام دادم ، مامور كلانتری گزارش محلی تهيه كرد از همسايه ها و همه تاييد كردن بنده كليد ندارم ، قفل عوض شده و وسايل از منزل خارج شده ! اين آقا هم اصلا شورا حل اختلاف نيومد ، كلانتری هم احضار ش كرد نيومد ، خلاصه بنده دونفر هم به عنوان شاهد و گواه معرفی كردم ، شهادت دادن ، با همه ی اين شرايط ، پرونده رد شد و قرار منع صادر شد !
الان من بايد چيكار كنم ؟
نمی تونم وارد خونه م شم ! جهيزيه م هم اونجا ست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ترک انفاق مستلزم تمکین است. بهاین خاطر شکایت شما رد شده است.
در مواردی که جهیزیه در مکانیدر بسته است یک نفر مامور نیروی انتظامی به همراه نماینده دادستان و مامور اجرای احکام با هماهنگی قفل ساز ، درب را باز میکنن