مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تغییر پرداخت حق بیمه رانندگان درون شهری از گروهی به انفرادی

درود راننده تاکسی هستم و از سال 92 حق بیمه خود را با توجه به قانون بیمه رانندگان درون شهری (ماده واحده اصلاحی قانون بیمه های اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری مصوب 6 / 5/ 1388 که 50 درصد یارانه دولتی به آن تعلق میگیرد) از طریق کارگزاری شرکت تعاونی تاکسیرانی کرج پرداخت مینمایم. اکنون قصد دارم حق بیمه خود را با استناد به بند 2 و 3 و استنباط از بندهای دیگر بخشنامه شماره 1635 / 95 / 1000 بتاریخ 22 / 2 / 1395 بصورت انفرادی پرداخت نمایم اما سازمان تامین اجتماعی از رسیدگی به این درخواست من خوداری میکند و بهانه میاورد که اولا سایت بسته است در ثانی در صورت خارج شدن برای پرداخت حق بیمه از حالت گروهی (منظور از طریق کارگزاری شرکت تعاونی تاکسیرانی) به صورت انفرادی یارانه دولتی (منظور 50 درصد پرداختی دولتی) قطع میشود. ولی من به این گفته (قطع یارانه دولتی 50 درصد) با توجه به بخشنامه فوق اعتقادی ندارم و معتقدم در صورت پرداخت حق بیمه انفرادی نیز میتوانم از یارانه دولت بهرمند گردم. اگر حق با من است لطفا جهت احقاق حق بنده را راهنمایی فرمائد.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با سلام گفته هایتان درست هست و به صورت انفرادی و با باقی ماندن یارانه 50 درصدی قابل پرداخت .لازم به ذکر است قبلا هم تاکسیرانی با فراخوان در سال 95 جهت تسریع و رفاه حال رانندگان از گروهی به انفراد تبدیل کردن