مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

علت نوشته شده شکستگی و در رفتگی ستون فقرات و آسیب نخاع

ناتوانی کنترل ادرار . ناتوانی جنسی. فلج اندام تحتانی راست و چپ. احتباس مدفوع که با توجه به گذشت زمان بیش از یک سال دائمی محسوب میشود همچنین شکستگی استخوان های درشت نی و نازک نی به صورت مطلوب التیام یافته اند . ارش ناتوانی کنترل مدفوع به صورت اختلال احتباسی به میزان پنجاه درصد دیه کامل انسان تعیین می گرد. ارش شکستگی مهره 12سینه ای و در رفتگی ستون فقرات و آسیب نخاع که تحت عمل جراحی در چهار سطح مهره ای ثابت شده اند مجموعا به میزان بیست درصد دیه کامل انسان تعیین می گردد. شکستگی مهره 11 سینه ای که دارای دیه مقدر میباشد بر وفق ماده 648 (ق م ا ) . ارش آسیب نسج نرم ساق چپ ناشی از اقدام درمانی 4 درصد دیه کامل انسان. ارش آمبولی ریه پنج درصد
لطفا راهنماییم کنید محاسبه کنید چقدر میشه مبلغ دیه ام سپاسگزارم

منظور از دیه مقدر بر وفق ماده 648 چیه هست این هم برام توضیح بدید لطفا. منظور متن پایین هست
شکستگی مهره 11 سینه ای که دارای دیه مقدر میباشد بر وفق ماده 648 (ق م ا )
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ماده 648 مربوط به قطع نخاع است و ارتباطی به شکستگی مهره ندارد............. درصد هایی که شما گفتید منهای آسیب مهره که برای ما مجهول است 74 درصد است که با دیه سال 99 اگر در ماه های حرام نباشد مبلغ 244 میلیون تومان خواهد شد.