مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مسئول پایگاه بسیج

با سلام و احترام،
برای گزارش و شکایت از مسئول پایگاه بسیج که مشکل حیثیتی درست کرده، چطور باید اقدام کرد؟ و از زمان وقوع جرم تا چه مدتی مهلت هست برای شکایت ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام وقتتون بخیر
تهمت رابطه نامشروع زده
خودش یه مرد اورد توی حوزه بسیج خواهران که بنده و یه دختر دیگه رو ببینه... بعد که من فهمیدم قصدش چی بوده بدون هیچ حرف و سخنی از بسیج رفتم بیرون،، اون فکر کرد میرم ازش شکایت میکنم درحالیکه من اونموقع اصلا نمیخواستم باهاش درگیر بشم... بخاطر احساس خطری که میکرد به همه گفت من با یکی رابطه داشتم و به اون خانم هم یه تهمت دیگه زد و اونم از بسیج اومد بیرون،،، من نمیخواستم پی کار رو بگیرم اما چون ابروی منو برده و برام مشکل حیثیتی درست میخواستم ازش شکایت کنم

شکایت از مسئول پایگاه بسیج شکایت به دلیل ایجاد مشکل حیثیتی مهلت شکایت از وقوع جرم مهلت شکایت