مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع همسر

سلام. یه سوالی داشتم خدمتتون، خانوم من که همسر و بچه هم داره با یک مرد متاهل که او هم دو فرزند داشته رابطه نامشروع در حد زنا داشته. البته همسرم خود اقرار کرده و هم با درخواست پرینت پیامک ، تمام پیامک های مبتذل انها هم شاهد این ماجراست. راستش من ابتدا دادخواستی در باب زنای محصنه دادم اما چون نمیخواستم همسرم مجازات شود او را بخشیدم و حاضر به ادامه زندگی با او شدم به همین خاطر دادیار و دادستان متن شکایت من رو تعدی و تجاوز به ناموس نوشته و چون ما در شهرستان زندگی میکنیم پرونده ما رو فرستادند استان. از قضا برای من پیامک امده که در شعبه 101 کیفری شهرستان رأی صادر شده. مجددا رفتم به همان شعبه میگن پرونده رفته استان، تازه برای ان اقا که متهم می باشد ابلاغیه اومده از سامانه ثنا. میخواستم روال این پرونده رو بفرمایید چگونه است؟ همچنین بفرمایید ایا خانوم من هم مجازات می شود یا با بخشیدن من از مجازات خانومم صرف نظر میکنن؟ و بفرمایید برای این رابطه نامشروع برای ان اقا چقدر مجازات در نظر میگیرن. اگر من رضایت بدم پرونده بسته میشه و اون اقا را مجازات میکنند یا خیر؟
با سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.میزان مجازات از یک تا نود ونه ضربه شلاق است واز آنجا که جرم غیر قابل گذشت است رضایت شما اثری ندارد.