مشاوره حقوقی رایگان - با سلام یک سال پیش خانه ای خریدم و با توجه به کسری پول خانه را اجاره دادم موعد یکساله تمام شد و چون

با سلام یک سال پیش خانه ای خریدم و با توجه به کسری پول خانه را اجاره دادم موعد یکساله تمام شد و چون در اسفند ماه بود و مستاجر گفت مشکل دارم و نمی توانم تخلیه کنم ما قرارداد جدیدی تکمیل کردیم و داخل قرارداد جدید افزایش رهن داشتیم که بابت آن دو فقره چک گرفتم و داخل قرارداد هم توسط بنگاه قید شد در صورت وصول نشدن هر یک از چک ها قولنامه فسخ میباشد و چک ها به تاریخ 1398/12/27 بود , یکفقره چک وصول نشد و من به مستاجر گفتم شما با توجه به وصول نشدن چک و فسخ قرارداد تاریخ 31 خرداد خانه را تخلیه کنید الان با توجه به گذشت 70 روز این هم با اجبار من که باید خانه را در تاریخ 31 خرداد تخلیه کنی و در صورت تخلیه نکردن قانونی عمل میکنم مبلغ چک را به حساب من واریز کرده سوال من این هست که آیا قرارداد ما فسخ هست یا نه ممنون میشوم راهنمایی کنید چون من خودم مستاجر هستم و تارخ تخلیه خودم هم همان تاریخ هست آیا به شورای حل اختلاف مراجعه کنم حق با من هست یا مستاجر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
واریز وجه توسط مستاجر مانع استفاده شما از حق فسخ مورد توافق در قرارداد نخواهد بود و میتوانید ابتدا با اظهارنامه به ایشان اعلام کنید