مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم تخریب شهرداری

ملکی مورد ماده 100 قرار گرفته و دیوان تایید کرده و خوانده خارج از فرجه به رای دیوان اعتراض کرده و قرار رد دعوا صادر شده اکنون قصد تخریب دارند
ولی ملک مورد تخریب حدود 240 متر است که قسمتی از ان در مالکیت دیگری است و سند رسمی بنام آن شخص است یعنی خوانده پرونده مالکیت تمام ملک را نداشته چگونه میتوان جلوی تخریب را گرفت ؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شخصی که قسمتی ازملک سندش به نام اوست می تواند به رای قطعی صادره اعتراض ثالث اجرایی بزند ودستورموقت برعدم تخریب تارسیدگی به موضوع دعوایش.