مشاوره حقوقی رایگان - تخریب توسط جهاد کشاورزی

با درود و خسته نباشید.
بنده چند وقت پیش یه چهار دیواری 500 متری خریداری کردم. که این چهار دیواری داخل مجموعه باغیم هست، که کلا 10 نفر ساخته اند. چند روز پیش از جهاد کشاورزی رو دیوار کل مجموعه نوشتن، کلیه پلاک ها تخلف/ تخریب جهاد کشاورزی و پیگرد قضایی دارند.
میشه توضیح بدین که ماده صد شاملش میشه یا تخریب میکنند؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه جز حوزه استحفاظی شهری باشه ماده 100
اگه جز منابع ملی یا اراضی با کاربری کشاورزی باشه به ترتیب کمسیون ماده 56 توسط منابع طبیعی
و امور اراضی وزارت کشاورزی

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اراضی کشاورزی تحت نظر جهاد کشاورزی هستند و کمیسیون ماده 100 اختیاری ندارد و تخریب خواهد شد.